logo

Søk

Uteplass

Skap stemning

Et innbydende uteområde består av mer enn en velstelt hage. Riktig belysning i for eksempel inngangspartiet kan gjøre mye for å løfte helhetsinntrykket av hjemmet ditt.

Riktig utebelysning kan skape en magisk stemning. Sjekk våre belysningstips til uterommet på Glød.

En tryggere hverdag

pir

Når du er hjemme skal du føle deg trygg - uansett. Kanskje du bor på en gårdsplass med stor innkjørsel?

En utendørs bevegelsesføler skrur seg automatisk på når noen befinner seg i nærheten av sensoren. Da blir hele uteplassen opplyst, og du ser raskt hvem som er på eiendommen din. 

Belysningen slås på enten ved deteksjon av bevegelse eller en varmekilde, som for eksempel en bil. Du bestemmer selv hvor lenge lyset skal være på før det automatisk slås av.

Slå av alt samtidig

fotocelle

Har du mange persienner, eller en veranda med markiser og mye utelys, bør du se etter løsninger som slår av alt ved et knappetrykk.

Velg hvor mørkt det skal være ute før lyset slås på, og omvendt for når det skal slås av. Lyset vil automatisk tennes og slukkes etter de forhåndsinnstilte nivåene.

ELKO fotocellebryter regulerer alle disse områdene, helt automatisk. Du bestemmer hvor lyst det skal være før markisene eller persiennene trekkes ut. Det er også mulig å montere en vindmåler som overstyrer lysstyrken, så markisene beskyttes mot sterk vind.

Lad elbilen smart

ELKO Smart Elbillader er en ladestasjon som lett kan integreres med Smart Home-systemer. Det er en åpen løsning, som kan utvides etter behov.

ELKO Smart Elbillader leveres med en kontrollenhet, som kan kobles opp til et modem. På denne måten kan forbrukeren til enhver tid styre elbilladeren fra mobiltelefon eller PC. Man kan også legge ladingen til perioder når strømprisen er lavere, slik at man sparer penger på ladingen.

I tillegg er selvsagt ELKO Smart Elbillader et sikkert produkt, med innnebygget DC-vern i henhold til NEK400:2018. Den monteres raskt og enkelt av elektriker, har stilrent utseende og er vær- og støtbestandig. 

Skap stemning med riktig utebelysning! Hold deg oppdatert på de siste trendene på Glød, enten du vil pusse opp uterommet eller hytta.

barn

Design Ludens - Utvikling CoreTrek