logo

Søk

Multimedia

Godt nett i alle rom

I dag bruker vi store deler av hverdagen vår på internett. Strømming, nedlasting av filmer, surfing og andre aktiviteter krever bredbånd med høy fart og kapasitet.
 
ELKO Hjemmenettverk er kablet. For deg betyr det bedre stabilitet i nettet, og ikke minst økt kapasitet og overføringshastighet. Da kan du si farvel til pauser og irriterende hakking når du skal strømme favorittserien.

Nettsignalene vil heller ikke bli forstyrret av eksterne forhold, som møbler, vegger eller konkurrerende radiobølger. 

Raskere nett - uansett

TV, spillkonsoller, datamaskiner med kabinett og andre stasjonære enheter bør med fordel kobles til uttaket med fysisk nettverkskabel (LAN). Da vil enheter med Wi-Fi-tilkobling få desto større båndbredde. Overføringshastigheten blir dermed på minst 1 gigabyte i sekundet. 

ELKO Hjemmenettverk gir deg alle typer signaler i ett uttak. Alt fra TV, rutere og lydsystem kan settes i samme uttak, og du velger selv hvor de skal plasseres. Du kan for eksempel bruke separate nett- og TV-leverandører.

Et lydhørt hjem

Mange av oss er vant til å ha musikk på øret til både husvask og frokosttid. Gi deg selv en mer fleksibel løsning med et integrert lydanlegg.
 
ELKO Sound-systemene kan monteres i alle rom, med innfelte høyttalere som plasseres i tak og vegger. Du velger selv hvor mange høyttalere og forsterkere du trenger – fyldig og kraftig lyd får du uansett.

ELKO Sound Streamer

ELKO Sound Streamer er et integrert radio- og musikkanlegg, spesielt tilrettelagt for strømming over nettet. Det vil si at du enkelt kan lytte til musikken du har på mobilen fra høyttalerne i taket eller veggene. Praktisk, enkelt og helt uten ledninger.
 
Radioen har nettradio, DAB/DAB+ og FM RDS. Den har også standarden uPnP/DLNA, som åpner for trådløs overføring av informasjon. 

ELKO Sound Streamer er på størrelse med to lysbrytere. Lydsystemet har også:

  • Klokke
  • Vekkeklokke/timerfunksjon
  • Tidsforsinking
  • Autosøk
  • 10 forhåndsinnstillinger
  • Fjernsynkronisert klokke

ELKO Sound Player 2

Lytter du primært til radio, men vil også ha mulighet til å strømme musikk fra andre enheter med blåtann? Digitalradioen ELKO Sound Player 2 har DAB/DAB+ og FM RDS, samt blåtannmottaker. Det betyr at du kan strømme lyd fra både nettbrett og mobil over blåtann.
 
ELKO Sound Player 2 har AUX-inngang og –utgang i front. Betjeningspanelet passer inn i en standard veggboks for vanlige brytere, og monteres av elektrikeren.
 
Både ELKO Sound Player 2 og ELKO Sound Streamer kommer i ELKO Plus-utførelse, og kan kombineres med ELKO Plus Option-rammene.

 

Design Ludens - Utvikling CoreTrek

Copyright © 1945-2014 ELKO AS, Sandstuveien 68, 0680 OSLO - Tlf: 67 80 73 00 - E-mail: elko@elko.no | Personvern