logo

Søk

Komfort

Tidløst design

Lysbrytere kommer i flere farger, varianter og materialer. Det velkjente, avrundede RS16-designet er en gjenganger i flere norske hjem – men visste du at det finnes flere alternativer?
 
Hos ELKO får du alt fra stikkontakter til lysbrytere og termostater i tidløst, stilrent design. Uansett hvilken innredning du har valgt, vil du finne elektrisk materiell som passer perfekt til ditt hjem.

Enkelt å spare strøm

Moderne varme- og lysregulering gjør det enkelt å redusere strømforbruket. Med små grep kan du faktisk kutte strømregningen med 4-5000 kroner i året.
 
Hvis du for eksempel skal male eller tapetsere, velger mange å ta ned de gamle bryterne. Før du setter dem opp igjen bør du vurdere å få en elektriker til å skifte dem ut med dimmere. Da kan du regulere lysstyrken etter ønske, og samtidig spare strøm.

 

Bytt ut termostaten

De fleste norske hjem har termostater med trinnvis regulering i rom med gulvvarme. Disse termostatene har ingen styringsfunksjon. Strømmen står konstant på, selv når du ikke bruker rommet.
 
Disse kan enkelt byttes ut med mer energieffektive alternativer. ELKO Super TR er både en termostat og regulator, som lar deg velge når gulvvarmen skal slås på - for hele uken.
 
Her er det mye penger å spare. Erfaring sier at husholdninger med varmestyring reduserer strømbruken for oppvarming med inntil 20 prosent.

Bruker du mer strøm enn du trenger på oppvarming? Sjekk vår artikkel om ELKO Super TR på Glød.

Nordisk stil

Det elektriske materiellet i ELKO Plus-serien er utviklet i samarbeid med industridesigner Einar J. Hareide. Stikkontakter, lysbrytere, dimmere, termostater og lydsystem kommer alle i Plus-utførelsen, i fargene Alu, Polarhvit og Sort.
 
Produktene er lavtbyggende, som betyr at de aldri stikker ut mer enn 11 millimeter.

Rammer i naturmaterialer

Alle produkter i ELKO Plus-designet kan også kombineres med rammer fra ELKO Plus Option-serien. Velg mellom seks forskjellige rammer i naturmaterialene glass, skifer og stål.
 
Alt materiell kan kombineres med fargene og rammene du vil ha. Totalt utgjør det 24 ulike kombinasjonsmuligheter.


 

 

Design Ludens - Utvikling CoreTrek