logo

Søk

Bad

En god start på dagen

Lyssettingen på badet skal fylle mange formål. Morgenstell, kveldsbad og husvask krever forskjellig lysstyrke, og ulike typer brytere.

Da er det greit med fleksibel belysning som passer for alle.

Få et baderom i spaklasse! Sjekk våre tips til oppussing på badet på Glød.

Kombiner dimmere og brytere

For skarpt lys kan være ekstremt frustrerende på morgenkvisten. Erstatt derfor de vanlige lysbryterne med dimmere, slik at hele familien kan tilpasse belysningen etter eget behov. 

Disse kan du kombinere med bevegelsesfølere, som slår på lyset automatisk når du er i nærheten av sensoren. Bevegelsesføleren kan monteres sammen med dimmeren, slik at den automatisk finner lysnivået du har bestemt.

Lyset slås automatisk av når ingen er i rommet. 

Varmestyring med ELKO Super TR

plus_alu_super_tr

I en norsk gjennomsnittsbolig bruker vi rundt 60 prosent av det totale strømforbruket til oppvarming av huset. Med moderne varmestyring – altså regulering av oppvarmingen når det er behov for den – kan forbruket reduseres med opptil 25 prosent. 

Termostaten og varmeregulatoren ELKO Super TR gjør det enkelt å justere varmen. Via betjeningspanelet kan du stille inn den temperaturen du ønsker, både når du er hjemme og når huset står tomt. 

Ved å senke temperaturen når du ikke er hjemme gjør du miljøet en tjeneste, samtidig som du sparer strøm.

Vil du ha flere strømsparingstips? Sjekk vår artikkel om ELKO Super TR på Glød.

Designbrytere og stikkontakter

Uansett hvilken type utstyr du velger, har ELKO et bredt sortiment i forskjellige farger og utførelser. Finn favoritten som passer til ditt hjem - vi har garantert en god match.

Interessert i flere oppussingstips til badet? Sjekk vår samleside til baderommet på Glød.

Design Ludens - Utvikling CoreTrek